Известие

Collapse
No announcement yet.

чудя се

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Доволно
    Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
    АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
    АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
    eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

Alfa 164 2.0 T.S. с конвенционално газово 13/100 градско във Варна 9-10/100 извънградско . Аз доволен
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

как ги карате тея коли ... мойта със същия мотор извън града я свалям на 8 в града 11 ....
        ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
          как ги карате тея коли ... мойта със същия мотор извън града я свалям на 8 в града 11 ....
          Ми нали и аз това казвам
          П.С. На ГАЗ
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
            Ми нали и аз това казвам
            П.С. На ГАЗ
            че на газ да....

Comment

Моята при извън градско и средна скорост 120/100км ми дава 14 разход ГАС (като я зяреждам в Шел или ОМВ - като я заредя в Лукоил ми вдига разхода до 24 на 100 извън градско!!! ) та при нормално каране около 3000 оборота и ми дава 14 гас в града ми вдига до 20/100 гас
              Last edited by Nasko; d.m.y г., 17:55.

С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА

Comment

Първоначално публикувано от Nasko Покажи съобщение
                Моята при извън градско и средна скорост 120/100км ми дава 14 разход ГАС (като я зяреждам в Шел или ОМВ - като я заредя в Лукоил ми вдига разхода до 24 на 100 извън градско!!! ) та при нормално каране около 3000 оборота и ми дава 14 гас в града ми вдига до 20/100 гас
                тва къв мотор е 3.0 V6 ли ?

Comment

@Nasko
                  Все още имаш да догонваш alex052 . Той я докара до 30/100 . Ми то ще ви е по рентабилно да карате на бензин тогава .

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                    тва къв мотор е 3.0 V6 ли ?
                    ми не за съжаление, само 2.0 147кс

а преди да ми регулират гаста беше на 30 гас ама бързо в бокса и се опраи

С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА

Comment

хах печката да ми е жива и здрава да си я натискам

Момчета моя кораб , с 40 литра нафта минавам 400 км в София , и съм доволен особено когато нафтата е смукната от маркуча .....
                      Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
                      АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
                      АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
                      eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

Аз пък с 38 литра минавам 450км градско.
                        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                        Opel Astra J
                        ex:
                        Alfa Romeo 164 2.5TD
                        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Аз карам докато свърши бензина... и ?

Стига сте си ги мерили като деца.

2.0 Т.С. на 164 е доволно икономичен за днешния стандарт - 10.5-11 градско ако е изправен и не се правите на състезател.

малко под 8 извънградско с разумна, но не бавна скорост.

Според мен не си струва да се слага ГАЗ на подобен мотор.

50-те лв. дето ги спестявате по-добре ги спестете от една кръчма, а не от колата си.
                          2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                          GSM: 0888 520 600

Comment

Евала на колегата Григор и аз така смятам

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                              4 човека по сто кила и 5-ти шофьора ( ти )дека си 60 кила ли ?
                              Ти па си се напил с менте Флирт-че!Само главата ми е 60 кила,бе!
                              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от icedoc Покажи съобщение
                                Абе кво ги сравняваш колко ще струва нафтата или газта...примерно аз си точа нафта и да ти кажа към Бургас колата ми даде 1/100 км. разход ...които му се кара турбо да взима печка
                                каде я точиш тая нафта, с маркучо от чуждото кола ли ?
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X